ЛЕД осветлување за почетници

ЛЕД осветлување за почетници

Дали се чувствувате збунето секогаш кога треба да купите осветлување за вашиот дом, градина или канцеларија? Да, тоа е нешто што го користиме секој ден, но колкумина од нас знаат точно како да го изберат вистинското осветлување за одредена просторија?

Оваа статија има за цел да разјасни некои основни термини и параметри кои ќе ви помогнат да донесувате информирани и сигурни одлуки при купување осветлување.

ЛЕД огледала

ЛЕД огледала

Правилното осветлување во бањата е клучно за беспрекорна шминка, прецизно бричење и нанесување на контактни леќи, особено рано наутро пред првото кафе.

За разлика од светилките поставени над огледалото, ЛЕД огледалата со вградено осветлување го осветлуваат лицето нежно и рамномерно, без никаков несакан контраст или сенки. Огледалата на V-TAC за во бања се целосно водоотпорни, а имаат и функција против магла која ви овозможува совршено да го видите вашиот одраз дури и по топол туш. Како резултат на одличниот квалитет на нашите ЛЕД огледала, тие можат да се користат со децении, а како и сите други ЛЕД производи, тие се исто така исклучително ефикасни.

Five Bulgarian firms enter London Stock Exchange's top 1000 inspiring list

SOFIA (Bulgaria), June 15 (SeeNews) - Five Bulgarian companies have been included in London Stock Exchange Group's (LSEG) "1000 Companies to Inspire Europe" report, which identifies the fastest-growing and most dynamic small and medium-sized enterprises (SMEs) in the UK and Europe, the bourse said on Wednesday.

Bulgarian representatives in the report are construction company Kristalna Voda, machine builder Milco, LED lights manufacturer V-TAC, agriculture trading company Agroreserve group, and carbon trading company Saga Commodities, LSEG said in its 1000 Companies to Inspire Europe report.

Сертификати

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS
TUV