600 Вати Преносен Соларен Сет за Балкон

SKU: 22000 | VT:
22000
11568-22000
11614-22000
11739-22000
11416-22000
11189-22000
11568-2
11568-3
11568-4
11568-5
11568-6
11568-7

PV (Фотонапонски) сет вклучува:

 • 6 парчиња - 100W флексибилен соларен панел за преносна батерија SKU: 11568;
 • 1 парче - 600W Микроинвертер Еднофазен 230VAC SKU: 11614;
 • 1 парче – 5м кабел за микроинвертер SKU: 11739;
 • 4 парчиња - 2,5м Продолжен кабел SKU: 11416;
 • 25 парчиња - Не'рѓосувачки стеги за врзување на кабел 4,6 x 250 mm SKU: 11189;

Придобивки од производот

 • Сетот може да се монтира на рамен покрив, тераса, балкон, ограда итн.;
 • Лесна инсталација: поврзете, стартувајте и заштедете енергија;
 • Лесен и компактен микроинвертер;
 • Погоден за доставување на електрична енергија до мрежата за домаќинство 230V;
 • Идеален за покривање на поголем дел од потрошувачката на електричната енергија во текот на денот во вашиот дом.
Download
Manual
||
Declaration of Conformity
CE
EN 62109
|
EN 50549
CEI 0-21
VDE4105
|
VDE0126
IEC 60529:1989
Technical Specifications
|
LVD License
|
EMC License
||
Спецификации
Генерални информации
Карактеристики на производот
11.05.2023
Животен век
 • PV сет: 600W;
 • Мак. Производство на струја / година: до 1068 kWh;
 • Мак. Производство на струја / ден: до 3 kWh;
Електрични податоци
Напон
230V / 0.8Un-1.1Un
Влезна струја во режим на полнење
50/60Hz
Фреквенција
>0.99
Способности
Работните услови
45°C ~ 55°C
Датуми на производи
Тежина на производ
31 кг
Волумен на производ
0.2586
Дополнителни информации
Бренд
V-TAC