8 kW Хибриден соларен инвертер трифазен 380VAC Гаранција 5+5 години опционално

SKU: 11835 | VT: SUN-8K-SG04LP3-EU
Download
Manual
Declaration of Conformity
EN 50549
CEI 0-21
LVD License
EMC License
Warranty Conditions
|
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Струја
  • Влезна струја на PV: 13A+13A;
  • Max.PV Isc(A): 17A+17A;
  • Номинална струја на AC излез: 12.1/11.6A;
  • Мак. AC Струја: 13.4/12.8A
Моќност
  • Мак. Влезна моќност: 10400 Вати;
  • Номинален излез на наизменична струја и моќност на UPS-от: 8000 Вати;
  • Мак. Излезна моќност: 8800 Вати;
Напон
  • Влезен напон на PV: 550V (160V~800V);
  • Опсег MPPT: 200V-650V;
  • Почетен напон: 160V;
Фреквенција
50Hz / 60Hz
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Работните услови
`-40~60℃ , >45℃
Димензија
Големина
422W×702H×281D (Со исклучок на конектори и држачи)
Датуми на производи
Код за нарачка
11835
Код на производ
SUN-8K-SG04LP3-EU
Тежина на производ
47.2 кг
Дополнителни информации
Датум на издавање
29.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години | Опција за продолжена гаранција + 5 години