20kWh Литиумски батериски систем 8000 циклуси

SKU: 11527 | VT: VT-204100-B
Download
Technical Specifications
Manual
EMC License
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
20kWh
Напон
179,2-217,6
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Работните услови
-20°C to +55°C
Компатибилност
SKU11375 inverter
Димензија
Големина
640 x 350 x 1280mm
Датуми на производи
Код за нарачка
11527
Код на производ
VT-204100-B
Производи во пакување
1
Тежина на производ
255 kg
Волумен на производ
1,296
Производи во кутија
1
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
02.02.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години | Опција за продолжена гаранција + 5 години