5 к/Вати On-Grid Соларен инвертер 10 години Гаранција ИП66

SKU: 11381 | VT: VT-6605310
Download
Manual
Technical Specifications
EMC License
ЕМС Report
LVD License
LVD Report
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
 • Мак. Влезна моќност: 8kW;
 • Номинална AC моќност: 5kW;
Струја
 • Мак. Струја по MPPT: 14A
 • Мак. Струја на краток спој по MPPT: 18A
 • Мак. Излезна Струја: 8A
Напон
 • Мак. Влез (DC): 1100V;
 • Start Voltage (DC): 160V;
 • Rated Input (DC): 600V;
 • Full-load MPP Voltage Range: 250V ~ 850V;
 • Опсег MPPT (DC): 180V-1000V;
 • Номинален мрежен напон (AC): 230VV / 400V, 3L / N / PE
Фреквенција
Номинална фреквенција на мрежа 50Hz / 60Hz
Фактор на Моќност
>0.99 (0.8 водечки~0.8 заостанува)
Способности
ИП Рејтинг
ИП66
Работните услови
-25°C to +60°C
Димензија
Големина
481 x 395 x 195 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
11381
Код на производ
VT-6605310
Тежина на производ
12кг
Дополнителни информации
Датум на издавање
15.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
10 години