30 к/Вати On Grid Соларен инвертер со DC прекинувач Трофазен 5 години Гаранција ИП66

SKU: 11507 | VT: VT-6630305
Download
Technical Specifications
LVD License
|
EMC License
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
 • Мак. Влезна моќност: 48kW;
 • Rated Output Power: 30kW;
 • Max. Output Power: 33.3kVA;
Струја
 • Мак. Струја по MPPT: 26A
 • Мак. Излезна Струја: 48.3A
Напон
 • Мак. Влез (DC): 1100V;
 • Почетен напон (DC): 250V;
 • Номинален влезен напон 600V;
 • Опсег на MPP напон со целосно оптоварување: 500V - 800V;
 • Опсег на напон на MPPT: 200V - 1000V
 • Номинален напон на мрежата: 230Vac / 400Vac, 3L / N / PE
Фреквенција
Номинална фреквенција на мрежа 50Hz / 60Hz
Способности
ИП Рејтинг
ИП66
Работните услови
-30°C to +60°C
Димензија
Големина
230 x 600 x 430мм
Датуми на производи
Код за нарачка
11507
Производи во пакување
1
Тежина на производ
4,53
Волумен на производ
0,035789
Производи во кутија
725
EAN Код
3800157693219
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
18.11.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години