10 к/Вати Трофазен Хибриден Соларен инвертер 5 Години Гаранција

SKU: 11542 | VT:
Download
Declaration of product model
Technical Specifications
LVD License
|||||
EMC License
|
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
AC Напон: 10kW
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Датуми на производи
Код за нарачка
11542
Дополнителни информации
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години