3 к/Вати Соларен инвертер Еднофазен 5 години Гаранција ИП65

SKU: 11369 | VT: VT-6603105
Download
Technical Specifications
Manual
LVD License
EMC License
ЕМС Report
LVD Report
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
  • Мак. Влезна моќност: 3,6 kW;
  • Номинална AC моќност: 3kW;
Струја
  • Мак. Струја по MPPT: 8A
  • Мак. Излезна Струја: 14A
Напон
  • Мак. Влез (DC): 600V;
  • Почетен оперативен напон/мин. (DC): 120/100V;
  • Опсег MPPT (DC): 120V-550V;
  • Номинален MPPT (DC): 360V;
  • Номинален мрежен напон (AC): 230V, L+N+PE
Фреквенција
Номинална фреквенција на мрежа 50Hz / 60Hz
Фактор на Моќност
≥0.99 (Номинална моќност)
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Работните услови
-25°C to +60°C (Derating above 45º)
Димензија
Големина
360 x 462 x 150 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
11369
Код на производ
VT-6603105
Тежина на производ
18кг
Дополнителни информации
Датум на издавање
15.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години