Гипсано ѕидно тело G9 Бело

SKU: 6769 | VT: VT-11006
6769-2
6769-3
6769-4
6769-5
6769-a1
6769-a2

Опис

  • Поради уникатните својства на материјалот, овие тела може да се обојат во иста боја како бојата на ѕидот на кој се монтирани, овозможувајќи им беспрекорно да се вклопат во него. Ова создава илузија на деликатна амбиентална светлина која доаѓа директно од отворот на ѕидот. Овој едноставен, но истакнат модел е погоден за различни стилови на ентериер. За уште поестетски резултат, тела може да биде украсени со декупаж или текстуриран гипс.
Спецификации
Генерални информации
Холдер
G9
Детали за телото
Монтажа
За боење
Материјал
Гипс
Форма
Квадратна
Тип
Вградни
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Компатибилност
Спот светилка Г9
Димензија
Големина
310x260x170мм
Големина за монтирање
315x265мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6769
Код на производ
VT-11006
Производи во пакување
1
Тежина на производ
3,66
Волумен на производ
0,032341
Производи во кутија
4
EAN Код
3800157687096
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
20.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години