3xGU10 Гипсано вградно бело тело кружно

SKU: 6764 | VT: VT-11003
6764-2
6764-3
6764-4

Опис

  • Поради уникатните својства на материјалот, овие тела може да се обојат во иста боја како бојата на ѕидот на кој се монтирани, овозможувајќи им беспрекорно да се вклопат во него. Ова создава илузија на деликатна амбиентална светлина која доаѓа директно од отворот на ѕидот. Овој едноставен, но истакнат модел е погоден за различни стилови на ентериер. За уште поестетски резултат, тела може да биде украсени со декупаж или текстуриран гипс.
Спецификации
Генерални информации
Холдер
3xГУ10
Детали за телото
Монтажа
За боење
Материјал
Гипс
Форма
Квадратна
Тип
Вградни
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Компатибилност
Спот светилка ГУ10
Димензија
Големина
280x100x40мм
Големина за монтирање
285x105мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6764
Код на производ
VT-11003
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,92
Волумен на производ
0,002579
Производи во кутија
12
EAN Код
3800157687041
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
20.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години