40 Вати ЛЕД Соларна Улична Светилка 4000K Алуминиум + PC

SKU: 6757 | VT: VT-30201ST
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Електрични податоци
Моќност
40 Вати
Технички податоци
Агол на осветлување°
120°
Боја на светлина
Дневно бела
Температура на боја
4000K
Светлосен флукс (лм)
3500 лм
Детали за телото
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Време на полнење
4-6 Часа
Време на работење
8-10 Часа
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 секунда (инстант вклучено)
Стабилност на бојата
<6
Работните услови
-20°C to +60°C
Димензија
Големина
900 x 320 x 50мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6757
Код на производ
VT-30201ST
Производи во пакување
1
Тежина на производ
8,45
Волумен на производ
0,05
Производи во кутија
2
EAN Код
3800157686907
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
Дополнителни информации
Датум на издавање
14.11.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години