2Вати ЛЕД Соларна Светилка Црно тело 3000K, 6000K IP44

SKU: 2893 | VT: VT-983
2893s-2
2893s-3
2893s-4
2893s-5
2893s-6
2893s-7
2893s-8

Опис

 • Иновативно и трајно решение за надворешно осветлување
 • Функционираат до 24 часа, со само 6-7 часа преку ден
 • Вградени сензори кои овозможуваат детекција на движење
 • Нула потрошувачка на енергија
 • Вклучување и исклучување автоматски
 • Соларно напојување
 • PIR Детекција
 • Безжични

Намена

 • Градини, Базени
 • Надворешни области
 • Патеки за шетање
 • Патеки
 • Фонтани, Тревници, Влезови, Балкони и слични околини.
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Електрични податоци
Моќност
2W
Технички податоци
Агол на осветлување°
170°
Боја на светлина
Топло Бела, Бела
Температура на боја
3000K+6000K
Светлосен флукс (лм)
110 лм
Детали за телото
Материјал
Алуминиум лиен
Способности
ИП Рејтинг
IP65
Време на полнење
Полнење од 5-6 часови сончева енергија
Време на работење
10-12 часови
Капацитет на батеријата
3.7V, 2200mAh Батерија
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Димензија
Големина
175 x 175 x 25мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2893
Код на производ
VT-983
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,92
Волумен на производ
0,00975
Производи во кутија
6
EAN Код
3800157681551
Дополнителни информации
Датум на издавање
26.05.2022
Гаранција
3 години