ЛЕД Спот Сијалица 5.5 Вати GU10 пластична со млечен капак РГБ + 4000K

SKU: 2930 | VT: VT-2244
2930-2
2930-3
2930-4
2930-5
2930-6
2930-7
2930-8
2930-9

Опис

 • Потрошувачка на енергија – 80% помалку од стандардните светилки
 • Исклучително долг животен век
 • Без УВ и блиско-IR зрачење
 • Моментално ВКЛУЧУВАЊЕ на 100% капацитет, без време за загревање
 • Помал термички излез
 • Директна замена за конвенционалните лампи со вжарено влакно

Примена

 • Комерцијални и станбени области
 • Хотели, барови
 • Изложбени штандови
 • Лустери
 • Примени на отворено само во соодветни светилки
Download
Product Information Sheet
Спецификации
Генерални информации
Грло
ГУ10
Форма на сијалица
ПАР16
ЛЕД чип
СМД
Животен век
20,000 ч.
Електрични податоци
Моќност
4.8 Вати
Еквивалентна Моќност
35 Вати
Напон
Технички податоци
Агол на осветлување°
100°
Боја на светлина
РГБ+Дневно Бела
Температура на боја
РГБ+4000K
Светлосен флукс (лм)
420 лм
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Детали за телото
Материјал
Пластика
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 секунди (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Фактор на одржување на светлосниот флукс на крајот на номиналниот век на траење
70%
Димензија
Големина
50 x 56.5мм
Висина
5 мм
Дијаметар
50 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2930
Код на производ
VT-2244
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,05
Волумен на производ
0,000344
Производи во кутија
200
EAN Код
3800157685665
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
F
Дополнителни информации
Датум на издавање
18.11.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class