ЛЕД Лента СМД2835 120 ЛЕД 24V IP20 3 во 1

SKU: 2897 | VT: VT-2835
2897-2
2897-3
2897-4
2897-5
2897-6
2897-7
2897-8
2897-9
2897-10

Опис

  • ЛЕД лентата е флексибилно ниско напонско црево достапни на 12V
  • Флексибилна и лесна инсталација
  • Исклучително мала потрошувачка на енергија
  • Повеќекратни визуелни ефекти во бескрајни бои и нијанси
  • Достапни во различен опсег на температура на боја од Топло Бела до РГБ
  • IP20 и IP65 Ниво на заштита

Намена

  • Идеални за осветлување на Билборди, Рабови, Шкафови, Барови и било која област со ограничен простор за монтажа
Download
Product Information Sheet
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Електрични податоци
Струја
0.58A/m.
Напон
DC:24V
Технички податоци
Агол на осветлување°
120°
Светлосен флукс/m
1550 lm
Температура на боја
3 in 1
Количина на ЛЕД
120 LED/m.
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Способности
ИП Рејтинг
IP65
Точки на сечење
Сечете само на одбележаните места помеѓу бакарните точки.
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Должина
5м.
Ширина
10 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2897
Код на производ
VT-2835
Производи во пакување
1 - 5m.
Тежина на производ
0,03
Волумен на производ
0,000168
Производи во кутија
400
EAN Код
3800157681599
Certificados & estándares
Класа на енергетска ефикасност
F
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
27.05.2022
Бренд
V-TAC
Energy Class Graphics
Energy Class