Далечински управувач на допир РГБ + Бела - со црно тело

SKU: 2924 | VT: VT-2442-B
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Влезен Напон
3V(2xAAA Батерија)
Димензија
Големина
52.5 x 21 x 120мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2924
Код на производ
VT-2442-B
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,07
Волумен на производ
0,00024
Производи во кутија
200
EAN Код
3800157684873
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
29.08.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години