3 во 1 Контролер

SKU: 2915 | VT: VT-2433
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Струја
Максимум 10A
Влезен Напон
DC: 12-24V
Способности
Работните услови
-10°C to +40°C
Димензија
Големина
86 x 86мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2915
Код на производ
VT-2433
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,22
Волумен на производ
0,00065
Производи во кутија
100
EAN Код
3800157684781
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
29.08.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години