Полнач за кола

SKU: 7744 | VT:
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Напон
DC:12-24V
Детали за телото
Боја на тело
Црно
Датуми на производи
Код за нарачка
7744
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,11
Волумен на производ
0,00077
Производи во кутија
120
EAN Код
3800157691895
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
Дополнителни информации
Датум на издавање
07.12.2022
Бренд
V-TAC