5000mAh 9мм безжична магнетна преносна батерија со виолетово тело

SKU: 7851 | VT: VT-50005
Спецификации
Генерални информации
Електрични податоци
Моќност
20 Вати
Детали за телото
Боја на тело
Виолетово
Материјал
Лиен Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Капацитет на батеријата
Li-Pol, 5000mAh
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Големина
223 x 28 x 188мм
Датуми на производи
Код за нарачка
7851
Код на производ
VT-50005
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,2
Волумен на производ
0,00052
Производи во кутија
50
EAN Код
3800170200807
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
15.02.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
5 години