130 Вати Дизајнерска Смарт Плафонска светилка 3000K+6000K димабилна, далечинска контрола

SKU: 15360 | VT: VT-7962
Download
Manual
Product Information Sheet
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Животен век
20,000 ч.
Електрични податоци
Струја
200mA
Моќност
130 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Технички податоци
Боја на светлина
3 во 1
Светлосен флукс (лм)
13600 лм
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Детали за телото
Боја на тело
Бела
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Димабилност
Да
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0,001 сек (инстант вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Работните услови
Не се погодени за употреба во екстремни услови. Нормалните работни услови се -20° +45°
Димензија
Големина
620x620мм
Датуми на производи
Код за нарачка
15360
Код на производ
VT-7962
Производи во пакување
1
Тежина на производ
3.59
Волумен на производ
0.0242
Производи во кутија
5
EAN Код
3800170207776
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
F
Дополнителни информации
Датум на издавање
04.10.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class