ВИФИ ХД Смарт соларна ПТЗ камера со сензор - Црно тело

SKU: 11617 | VT: VT-11024-WIFI
11617-2
11617-3
11617-4
11617-5
11617-6
11617-7
11617-8
11617-9
11617-10
11617-11
11617-12
11617-13
11617-14
11617-15
11617-16

Опис

  • Wi-Fi PTZ камера со алармирање на соларна енергија со соларен панел од монокристален силикон од 8W
  • 360° VR со PIR детекција со агол на објективот од 95°
  • Гласовен монитор и ноќно гледање во боја
  • Резолуција: 2MP (1920x1080) со елегантен финиш во црна боја
  • Режим на аларм: повикување или порака во реално време
  • PTZ агол: хоризонтален 355°, вертикален 100°
  • Растојание за следење глас - 20 метри
  • ТФ-картичка за локална меморија макс 128 GB (не е вклучена)
  • IP65 Ingess заштита
Download
Manual
Declaration of Conformity
Спецификации
Електрични податоци
Моќност
4 Вати; 8 Вати Соларен Панел
Детали за телото
Боја на тело
Црно
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Тип на сензор
ПИР
Опсег на детекција
95°
Растојание на детекција
0-12 м
Работните услови
-30°C to +60°C
Димензија
Големина
170 x 210 x 165мм
Датуми на производи
Код за нарачка
11617
Код на производ
VT-11024-WIFI
Производи во пакување
1
Тежина на производ
2,23
Волумен на производ
0,01146
Производи во кутија
6
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC
Дополнителни информации
Датум на издавање
15.02.2023
Бренд
V-TAC