30 Вати ЛЕД COB Шински рефлектор 3 во 1 Бело тело

SKU: 8142 | VT: VT-47030
Download
Product Information Sheet
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
COB
Животен век
20,000 работни саати
Електрични податоци
Моќност
30 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Технички податоци
Агол на осветлување°
35°
Боја на светлина
3 in 1
Температура на боја
3IN1
Светлосен флукс (лм)
2900 lm
Индекс на рендерирање на бои CRI
>90
Детали за телото
Боја на тело
Black
Материјал
ABS+Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0,001 сек (инстант вклучено)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Димензија
Големина
253x71x71мм
Датуми на производи
Код за нарачка
8142
Код на производ
VT-47030
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0.68
Волумен на производ
0.002
Производи во кутија
20
EAN Код
3800170203303
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
E
Дополнителни информации
Датум на издавање
04.09.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class