ЛЕД Solar Street Light САМСУНГ Чип 50W Бело тело 4000K

SKU: 7837 | VT: VT-ST303
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД-Самсунг Чип
Технички податоци
Агол на осветлување°
120°
Боја на светлина
Дневно Бела
Температура на боја
4000K
Светлосен флукс (лм)
3000 лм
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Време на полнење
4-6 Часа
Време на работење
8-10 Часа
Капацитет на батеријата
LifePO4 6.4V Батерија
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Големина
320 x 100 x 720мм
Датуми на производи
Код за нарачка
7837
Код на производ
VT-ST303
Производи во пакување
1
Тежина на производ
14
EAN Код
3800170200630
Дополнителни информации
Датум на издавање
30.03.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години