12W ЛЕД Соларен Flodlight 6400K

SKU: 6966 | VT: VT-55100
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Животен век
20,000 часови
Електрични податоци
Моќност
12 Вати Соларен Панел; 6.7 Реална Моќност
Напон
DC:3.2V
Технички податоци
Агол на осветлување°
100°
Боја на светлина
Ладно бела
Температура на боја
6400K
Светлосен флукс (лм)
1200 лм
Детали за телото
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
ИП65
Време на полнење
4-6 часа
Време на работење
8-12 часа
Капацитет на батеријата
10000mAh
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Големина
215 x 260 x 50мм; 290 x 350мм Panel
Големина за монтирање
4-6м висина
Датуми на производи
Код за нарачка
6966
Код на производ
VT-55100
Производи во пакување
1
Тежина на производ
2,47
Волумен на производ
0,008571
Производи во кутија
7
EAN Код
3800157698207
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
09.02.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години