47 Вати ЛЕД Дизајнерска плафонска светилка ( Д:90*Ш:67*9цм) 3000K Црно тело

SKU: 15347 | VT: VT-7926
Download
Product Information Sheet
Declaration of Conformity
LVD License
EMC License
ЕМС Report
LVD Report
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Животен век
20,000 работни саати
Електрични податоци
Моќност
47 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Технички податоци
Боја на светлина
Warm White
Температура на боја
3000K
Светлосен флукс (лм)
5010 lm
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Детали за телото
Боја на тело
Црно
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0,001 сек (инстант вклучено)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Големина
905x670x100мм
Датуми на производи
Код за нарачка
15347
Код на производ
VT-7926
Производи во пакување
1
Тежина на производ
1.45
Волумен на производ
0.12
Производи во кутија
1
EAN Код
3800170205550
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
F
Дополнителни информации
Датум на издавање
04.09.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class