5 Вати ЛЕД Ѕидна Светилка 3000K+4000K Црно тело ИП65

SKU: 10448 | VT: VT-1180
Download
Product Information Sheet
Declaration of Conformity
RoHS License
LVD License
EMC License
ЕМС Report
RoHS Report
LVD Report
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Животен век
20,000 работни саати
Електрични податоци
Моќност
5 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Технички податоци
Агол на осветлување°
120°
Боја на светлина
Warm White+Natural White
Температура на боја
3000K+4000K
Светлосен флукс (лм)
600 lm
Индекс на рендерирање на бои CRI
>90
Детали за телото
Боја на тело
Црно
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Заштита
ИП65
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0,001 сек (инстант вклучено)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Димензија
Големина
153x183x185мм
Датуми на производи
Код за нарачка
10448
Код на производ
VT-1180
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0.8
Волумен на производ
0.00547
Производи во кутија
20
EAN Код
3800170208155
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
E
Дополнителни информации
Датум на издавање
04.09.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class