ЛЕД Сијалица 4 Вати Филамент Спирала A160S 2700K Зачадено стакло

SKU: 23167 | VT: VT-2268
Download
Product Information Sheet
Спецификации
Генерални информации
Грло
E27
Форма на сијалица
A160S
ЛЕД чип
СМД
Животен век
25,000 ч.
Електрични податоци
Моќност
4 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Фактор на Моќност
>0.5
Технички податоци
Агол на осветлување°
300°
Боја на светлина
Топло Бела
Температура на боја
2700K
Светлосен флукс (лм)
120 лм
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Детали за телото
Материјал
Стакло
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0,001 сек (инстант вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>15000
Работните услови
Не се погодени за употреба во екстремни услови. Нормалните работни услови се -20° +45°
Фактор на одржување на светлосниот флукс на крајот на номиналниот век на траење
70%
Димензија
Големина
160x275мм
Висина
275 мм
Дијаметар
160 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
23167
Код на производ
VT-2268
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0.63
Волумен на производ
0.015196
Производи во кутија
6
EAN Код
3800170211520
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Класа на енергетска ефикасност
G
Дополнителни информации
Датум на издавање
04.10.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 Години
Energy Class Graphics
Energy Class