Градинарска светилка со колче Алуминиумска ГУ10 со црно тело ИП65

SKU: 7572 | VT: VT-7704
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Холдер
ГУ10
Животен век
30,000 часови
Електрични податоци
Моќност
Max. 35 Вати
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Фактор на Моќност
>0.9
Технички податоци
Светлосен флукс (лм)
3200 лм
Индекс на рендерирање на бои CRI
>80
Детали за телото
Боја на тело
Црно
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Заштита
ИП65
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Циклуси за вклучување/исклучување
>30000
Работните услови
-20°C to +45°C
Димензија
Големина
10 x 130 x 270мм
Датуми на производи
Код за нарачка
7572
Код на производ
VT-7704
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,39
Волумен на производ
0,00195
Производи во кутија
20
EAN Код
3800157693349
Certificados & estándares
Класа на енергетска ефикасност
Дополнителни информации
Датум на издавање
17.02.2023
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години