ЛЕД Амбиентална светилка 8W Компатибилна со Amazon Alexa и Google Home Црно Тело РГБ

SKU: 405871 | VT: VT-7208
Download
Manual
Спецификации
Електрични податоци
Струја
2A
Моќност
8 Вати
Напон
DC:5V
Фреквенција
50/60Hz
Технички податоци
Боја на светлина
RGB
Детали за телото
Боја на тело
Црна
Материјал
ABS, PP
Способности
Работните услови
-10° +40°
Димензија
Големина
100 x 188mm
Датуми на производи
Код за нарачка
405871
Код на производ
VT-7208
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,435
Волумен на производ
0,002777
Производи во кутија
20
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
09.02.2023
Бренд
V-TAC
Доп. Информации
Supports Android 4.4 or newer and IOS 8.0 or newer