Тело вградно за ГУ10 сијалица кружно Сатин Никел

SKU: 6700 | VT: VT-981-SN
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Холдер
ГУ10
Детали за телото
Монтажа
Вградна
Материјал
ПЦ
Форма
Кружна
Способности
ИП Рејтинг
ИП44
Димензија
Големина
92.5 x 33 мм
Големина за монтирање
70 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6700
Код на производ
VT-981-SN
Тежина на производ
0,13
Волумен на производ
0,000508
Производи во кутија
50
EAN Код
3800157680912
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
16.06.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години