Надградно GU10 спот тело Кружно Бело

SKU: 6690 | VT: VT-978
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Холдер
GU10
Електрични податоци
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Детали за телото
Монтажа
Надградни
Материјал
Железо
Способности
ИП Рејтинг
IP20
Компатибилност
Спот светилки GU10
Димензија
Големина
98 x 118мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6690
Код на производ
VT-978
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,33
Волумен на производ
0,00164
Производи во кутија
20
EAN Код
3800157679923
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
25.05.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години