ЛЕД Ѕидна Светилка со Црно тело ИП44 E27 Квадратна

SKU: 93574 | VT: VT-968
93574-2
93574-3
93574-4
93574-5
93574-6

Опис

  • Modern Ѕидни/Ceiling lights in sleek and stylish design
  • Adjustable angle for some models
  • Available in different designs
  • Easy installation

Applications

  • Suitable for Residential lighting, Hotels, Restaurants, Resorts, Residential Lighting and similar environment
Спецификации
Генерални информации
Животен век
20 000 ч.
Електрични податоци
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Детали за телото
Боја на тело
Црна
Материјал
ПЦ
Способности
Сензор
Не
ИП Рејтинг
ИП44
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Димензија
Големина
91 x 150 x 228 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
93574
Код на производ
VT-968
Тежина на производ
0,83
Волумен на производ
0,004486
Производи во кутија
10
EAN Код
3800157683050
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
30.06.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години