GU10 Вградно спот тело Кружно Бела Рамка, Бело Тело

SKU: 6695 | VT: VT-980
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Холдер
GU10
Детали за телото
Монтажа
Вградни
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
IP20
Компатибилност
Спот светилки GU10
Димензија
Големина
92 x 53мм
Големина за монтирање
60 mm
Датуми на производи
Код за нарачка
6695
Код на производ
VT-980
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,12
Волумен на производ
0,000763
Производи во кутија
50
EAN Код
3800157679978
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
25.05.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години