ГУ10 ѕидна светилка горе-доле со бело тело

SKU: 2970 | VT: VT-11015
Спецификации
Генерални информации
Холдер
ГУ10
Електрични податоци
Моќност
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50/60Hz
Детали за телото
Монтажа
Надградна
Материјал
Алуминиум
Форма
Кружна
Способности
ИП Рејтинг
ИП54
Димензија
Големина
65 x 95.8 x 160мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2970
Код на производ
VT-11015
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,63
Волумен на производ
0,00152
Производи во кутија
20
EAN Код
3800157689816
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години