400 Вати Караоке звучник на полнење со 1 жичен микрофонe РФ Контрола и рачка 2x6.5 инчи

SKU: 7676 | VT: VT-4000W
Download
Manual
Спецификации
Електрични податоци
Моќност
400 Вати
Напон
DC:5V
Детали за телото
Боја на тело
Црна
Способности
Време на полнење
5-6 Часа
Време на работење
2-4 Часа
Капацитет на батеријата
3.7V, 2400mAh Батерија
Димензија
Големина
270 x 250 x 535 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
7676
Код на производ
VT-4000W
Тежина на производ
3,4
Волумен на производ
0,036111
Производи во кутија
1
EAN Код
3800157685900
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
17.06.2022
Бренд
V-TAC
Доп. Информации
  • Караоке Звучник на полнење дизајниран со DUAL 6,5 инчи со рачка;
  • Вграден вуфер: 20 Вати P.M.P.O. 400 Вати;
  • ЛЕД светла со прекинувач за вклучување/исклучување;
  • Типови на контрола - безжична, USB, далечинска контрола;
  • Со Вклучен еден жичен микрофон;
  • Aux влез/Влез за микрофон;