3 Вати ЛЕД Столна Ламба на полнење на допир Димабилна Црно тело 4000K

SKU: 2888 | VT: VT-7703
2888-2
2888-3
2888-4
2888-5
2888-6
2888-7
2888-8
2888-9
2888-10

Опис

  • Sleek and modern design
  • Wireless Charging and Touch Control
  • USB charging functionality
  • Energy consumption 80% less than standard lights

Applications

  • Suitable for bedrooms, living rooms, offices etc.
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Електрични податоци
Моќност
3 Вати
Напон
AC:200-240V
Технички податоци
Агол на осветлување
180°
Боја на светлина
Дневно Бела
Температура на боја
4000K
Светлосен флукс (лм)
60 лм
Детали за телото
Боја на тело
Црна
Материјал
Железо
Способности
Димабилност
Да
ИП Рејтинг
ИП20
Капацитет на батеријата
4000mA Батерија
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Димензија
Големина
105 x 390 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2888
Код на производ
VT-7703
Тежина на производ
1,17
Волумен на производ
0,00845
Производи во кутија
12
EAN Код
3800157680790
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Бренд
V-TAC