2.5W ЛЕД Надградна Светилка Сиво тело Тело 4000K ИП20

SKU: 2966 | VT: VT-8143
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
ЛЕД чип
СМД
Животен век
20,000 часови
Електрични податоци
Моќност
2.5 Вати
Струја
1A
Напон
5V
Технички податоци
Агол на осветлување°
180°
Боја на светлина
Дневно Бела
Температура на боја
4000K
Светлосен флукс (лм)
260 лм
Детали за телото
Боја на тело
Сребрено
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
ИП20
Време на започнување 100% ВКЛУЧЕНО
0.001 сек (инстантно вклучување)
Стабилност на бојата
<6
Работните услови
Не се погодни за употреба во екстремни услови. Нормални работни услови од -20° до +45°
Димензија
Големина
600x40x9 мм
Датуми на производи
Код за нарачка
2966
Код на производ
VT-8143
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,32
Волумен на производ
0,000691
Производи во кутија
30
EAN Код
3800157689779
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
19.09.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
2 години