1xGU10 Висечко спот тело Црно Д:55x200мм

SKU: 6684 | VT: VT-975
Download
Manual
Спецификации
Генерални информации
Холдер
GU10
Електрични податоци
Напон
AC:220-240V
Фреквенција
50Hz
Детали за телото
Монтажа
Висечки
Материјал
Алуминиум
Способности
ИП Рејтинг
IP20
Компатибилност
Спот светилки GU10
Димензија
Големина
55 x 60 x 1400мм
Датуми на производи
Код за нарачка
6684
Код на производ
VT-975
Производи во пакување
1
Тежина на производ
0,38
Волумен на производ
0,0019
Производи во кутија
20
EAN Код
3800157679862
Certificados & estándares
Сертификација
CE, EMC, ROHS
Дополнителни информации
Датум на издавање
25.05.2022
Бренд
V-TAC
Гаранција
3 години