Седиште, Центар
& Изложбен салон

ДПТУ Јакомо Техноцентар ДООЕЛ

"ДПТУ Јакомо Техноцентар" ДООЕЛ, "Ул.32 бр.1, 1041 Илинден, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Контакт

Пополнете го потребното поле
Пополнете го потребното поле
Пополнете го потребното поле
Пополнете го потребното поле
Пополнете го потребното поле

Работно време од 08:00 до 16:00 часот од Понеделник до Петок.

Работно време од 10:00 до 14:00 часот во Сабота.

Нашата изложбен салон не работи во недела и на државни празници.

Не двоумете се да не’ контактирате. Ќе ви одговориме со задоволство!
Француска поддршка:

+359 2 90 566 24

Српска поддршка:

+359 2 90 566 20

Романска поддршка:

+359 2 90 566 32

Грчка поддршка:

+359 2 90 566 22

Седиште, Центар & Изложбен салон

E-mail: office@v-tac.eu

Tel: +359 2 90 566

Mob: +359 2 90 566 23

Mob: +359 2 90 566 21


Прикажи мапа

Седиште,
Центар & Изложбен салон

Унгарија и Австрија - Showroom

Népfürdő utca 13. | H-1138 Budapest, Magyarország

E-mail: hungary@v-tac.eu

Mob: +36 70 599 8616


View Map

Bulevardul Unirii, numărul 33 (vis-a-vis de Institutul Bancar Român), București

E-mail: romania@v-tac.eu

Tel: 0040314378627


Прикажи мапа

Романија - Showroom