Дистрибутери

Бараме трговци на мало.

Ви нудиме можност да станете дел од нашата мрежа на партнери за дистрибуција, маркетинг и препродажба. Ви нудиме пристап до модерни и технолошки напредни производи кои ќе можете да им ги понудите на вашите клиенти.

V-TAC Eвропа исто така бара компании кои моментално увезуваат LED производи од Кина и/или други производствени територии. Ние сме во можност да одговориме на барањата на тие компании со користење на интегриран синџир на снабдување, вклучувајќи достапност на залихи во европскиот магацин, цени еднакви и дури пониски од тие кои се нудат од страна кинеските производители, постојан квалитет, брзи и ефикасни псот-продажни услуги, меѓународна европска гаранција до две години, итн.

Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе, ве молиме контактирајте не и ќе Ви биде понудена ексклузивна и приспособена понуда во врска со вашите посакувани производи и потреби.

V-TAC може да Ви понуди:

Конкурентни цени и големи попусти

Конкурентни цени и големи попусти

Маркетинг материјали – каталози, картонски табли, изложбени штандови.

Маркетинг материјали – каталози, картонски табли, изложбени штандови.

Гаранција од 2 до 5 години

Гаранција од 2 до 5 години