Каталог Q2 2022

Преземете го нашиот целосен каталог.

Каталог Соларни Системи

Преземете го нашиот каталог Соларни Системи.

LED чипови овозможени од SAMSUNG

Преземете го нашиот каталог со производи со SAMSUNG LED чипови.

Присуство во

0

земји

V-TAC е во потрага по дистрибутери.

Ви нудиме можност да станете дел од нашата мрежа на партнери за дистрибуција, маркетинг и препродажба.

Нови Производи

Видеа

portable-power-station-video-thumb.jpg

Introducing Portable Power Station from V-TAC New Renewables Range

how-to-install-solar-panels.jpg

V-TAC is transforming for the better.

11514-installation-video.jpg

How to Install V-TAC Single Phase Hybrid Inverters

За клиентите

V-TAC Designer

DIALux

V-TAC е официјален партнер на DIALux, при што фајловите за истиот можете да ги најдете во самиот DIALux, во каталозите, или да го превземете V-TAC DLIALux (IES/LDT) од копчето подолу и лесно да пристапите до повеќе од 1200 V-TAC производи при креирањето на вашите нови дизајни.

Преземи DIALux
Централна канцеларија

Централна канцеларија

Центалното седиште опслужува само компании кои се занимаваат со трговија на големо. Ако сте заинтересирани за малопродажба, ве молиме контактирајте ги нашите продажни салони или дистрибутери.

Контакт

Imagination Turns
to Innovation

summer-expo-2022.jpg

Нашето патување досега...

0
$ Промет
0
Канцеларии
0
Вработени
0
Производи