Blog Image

Широк асортиман на ЛЕД ленти

  Додајте широк спектар на светла и бои на било каква поставка или било кој ентериер, подмладете и трансформирајте го амбиентот на која било околина со најпродаваните серии на ЛЕД ленти на V-TAC.

  Идеални за под кујнски ормани, рамки за кревети, ТВ кабинети, места за забава, дневни соби, продавници за малопродажба и многу повеќе.

  Карактеристики на лентите:

  • Флексибилни и лесни за инсталација
  • Исклучително мала потрошувачка на енергија
  • Повеќекратни визуелни ефекти во бескрајни бои и нијанси

  Продуктот е додаден во листа на желби

  Продуктот е додаден во кошничка

  Продуктот е додаден споредба на продукти

  Почитувани,
  Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

  Почитувани,
  Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.