Blog Image

Осветлете ги канцелариите со светилки на V-TAC

  Океанскиот" распоред стана се повеќе популарен во последниве години. За многу работодавци, тие се најпосакувана опција, но истите имаат и свои недостатоци. Најголем недостигот е отсуството на природна светлина на повеќето работни места. Така, вработените се принудени да користат вештачко осветлување во текот на денот.  Како резултат на ова, најдобро решение за овие простории се ЛЕД панелите. V-TAC нуди широк спектар на производи што можат да ги задоволат потребите на секоја канцеларија. Тие исто така заштедуваат енергија, имаат многу подолг век на траење од обичните светилки и, последно, но не и најмалку важно, не произведуваат дополнителна топлина за загревање на просториите.

  Тие исто така се карактеризираат со повисоко ниво на безбедност, што е многу важно за безбедноста на вработените. ЛЕД светилките се најслични на природната светлина и помагаат во намалувањето на заморот и притисокот на очите. Ова е неспоредлива придобивка за вработените затоа што тие поминуваат часови пред компјутерските екрани.

  Продуктот е додаден во листа на желби

  Продуктот е додаден во кошничка

  Продуктот е додаден споредба на продукти

  Почитувани,
  Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

  Почитувани,
  Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.