Blog Image

Рекламирање со ЛЕД светилки

  Секој бизнис има потреба од рекламирање. Не било какво рекламирање, туку најсоодветено, кое ќе достигне максимален број на луѓе и ќе истото ќе им се допадне. Во овој случај ни е потребна помош од ЛЕД светлата, кои веќе ги освоија сите сфери од нашиот живот заради нивните повеќекратни предности.

  ЛЕД диоди се енергетски ефикасни. Тие трошат значително помалку енергија од флуоресцентно осветлување, можат да се користат подолг временски период и се рентабилни. ЛЕД диоди, исто така, го намалување испуштањето на јаглеродот. Позитивен е фактот дека спроведувањето на зелени решенија е веќе голем приоритет за современите компании и претпријатија, а рекламите со ЛЕД цевки или ленти се пријателски за животната средина. ЛЕД диоди се познати по нивниот долг животен век и не бараат дополнителни кабли, што би го уништило ефектот на добра и интересна реклама. Не само што, тие не го иритираат човечкото око додека се доволно светли за да ја исполнат својата цел. Нивниот висок индекс за рендерирање на бои покажува најприродни бои на секој предмет што го прави уште попривлечени.

  ЛЕД светлата се применуваат и во рекламирање на отворено - тие можат да издржат на различни температурни опсези (од -20 ° до + 45 ° С) или при влага. Популарните начини на рекламирање вклучуваат осветлени знаци или известувања, дури и екрани кои можат да се користат за директно привлекување на вниманието на луѓето на улица. Ова е прекрасен начин за промовирање попусти и нови производи или за охрабрување на клиентите да ги посетуваат профилите на социјалните медиуми и да се регистрираат за најновите информации или билтени.

   

   

   

  Продуктот е додаден во листа на желби

  Продуктот е додаден во кошничка

  Продуктот е додаден споредба на продукти

  Почитувани,
  Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

  Почитувани,
  Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.