Blog Image

Осветлете ги канцелариите со светилки на V-TAC

Осветлувањето е најчесто број еден потрошувач на енергија во канцелариите. Енергетски ефикасно ЛЕД осветлување е решението за овој проблем.

Blog Image

Рекламирање со ЛЕД светилки

Секој бизнис има потреба од рекламирање...

Blog Image

Зошто е важно осветлувањето?

Нашето зголемено потпирање на вештачко осветлување влијае негативно на нашиот круцијален биоритам...

Blog Image

Спортски рефлектори

Идеално, трајно и стилско решение за вашите потреби. 

Продуктот е додаден во листа на желби

Продуктот е додаден во кошничка

Продуктот е додаден споредба на продукти

Почитувани,
Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.