Информации за испорака


Цена на испорака: 110 ДЕНАРИ

Бесплатна испорака: ЗА ПОРАЧКИ НАД 1000 ДЕНАРИ

Испорака: НИЗ ЦЕЛАТА ТЕРИТОРИЈА НА Р. МАКЕДОНИЈА


 

При примањето на производот примачот е должен да го провери производот од евентуални оштетувања при транспорт и да провери евентуален недостик на некој дел (доколку производот е составен од неколку делови). Доколку е констатирано недостаток,примачот е должен веднаш да го пријави недостатокот.

 

Пред испорака на производот купувачот ќе биде контактиран телефонски за часот и денот на испорака.

 

Испораката на производите се прави низ целата територија на Р. Македонија.

 

Испорака на производи надвор од територијата на Р. Македонија не се прави.

 

Времето на испорака во Скопје изнесува 24 часа од моментот на правењето на нарачката.

 

Низ другите градови во Македонија времето на испорака изнесува 48 часа од моментот на правењето на нарачката.

 

Доколку нарачката е направена после 17 часот тогаш периодот за испорака започнува да тече од наредниот работен ден.

 

Доколку нарачката е направена во нерабтен ден рокот започнува да тече од првиот работен ден.

 

Во рокот на испорака не се пресметуваат неработните денови.

 

ЛЕДЛАЈТ МК го задржува правото да го продолжи периодот на испорака без да го извести купувачот најмногу 7 дена од моментот на правењето на нарачката и над 7 дена само со договор со купувачот.

 

Доколку има доцнење на испораката ЛЕДЛАЈТ МК не сноси никаква одговорност доколку доцнењето е предизвикано од страна на компанијата која е ангажирана за извршување на испораката.

 

За сите прашања во врска со испораката можете да се обратите на контакт страната на ЛЕДЛАЈТ МК или на линијата за подршка на купувачи: 02 307 7577

Продуктот е додаден во листа на желби

Продуктот е додаден во кошничка

Продуктот е додаден споредба на продукти

Почитувани,
Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.