Услови на користење


Условите за користење пропишуваат услови и правила за крајните корисници и се поврзани со користење на веб-сајтот v-tac.mk. Крајните корисници изјавуваат дека се согласуваат со Општи услови за користење и се согласувате да го користите веб v-tac.mk во согласност со нив. Правото користење на веб-сајтот е лично право на корисникот, и не може во никој случај да пренесат на други физички или правни лица или било кој корисник овластен да потпишува други поединци или правни лица. Крајниот корисник е лично одговорен за чувањето на доверливоста на лозинките, каде што тие постојат како такви. Крајниот корисник е запознаен со фактот дека понекогаш се доведува до прекин на услугите, или за настани кои се надвор од контролата на ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ и се согласува дека компанијата ДПТУ ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ не е одговара за било каква загуба на податоци што може да се случи за време на преносот на информациите на интернет. Крајниот корисник се согласува и прифаќа дека пристапот до Интернет понекогаш може да биде прекинат, привремено недостапен или исклучен.

 

Компанија ДПТУ ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ го задржува правото во секое време да ги менува или прекинете податоците во било кој сегмент на бизнисот, без ограничување вклучувајќи ја и содржината на неколку часа и опремата потребна за пристап или употреба на овој сајт.

 

Поради тоа, се препорачува на крајните корисници од време на време повторно да го прочитаат информациските содржани во општите услови и употреба и Полиса за Приватност на податоци, за да бидете информирани за ваквите промени. Континуирана употреба на веб-страница се смета дека крајниот корисник се согласува со новите изменети Општи услови за употреба и Договор за доверливост.

 

Доколку не се согласувате со услови за користење, или ако сте помлади од 14 години, ве молиме да се воздржат од употреба на овој веб-сајт.

 

АВТОРСКИ ПРАВА

 

Целата содржина на оваа страна, вклучувајќи ја формата, изгледот, сликите, информациите, дизајнот и сите достапни податоци, се интелектуална сопственост на ДПТУ ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ кои се заштитени со авторско право и сродните права.

 

Превземањето на информации, податоци и слики, нивната дистрибуција, пренос или користење на линкот од овој сајт е стого забрането. Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотребата на податоците и опциите кои ги нуди оваа страна. Споделените информации од оваа страна имаат информативен карактер. Овој сајт е во приватна сопственост. Сета меѓусебна комуникација и интеракција која се одвива преку веб-сајтот треба да биде во согласност со Општите услови за употреба. Крајните корисници не треба да ја користат оваа веб-страница за да објават или да пренесуваат било какви материјали кои се со заканувачка содржина или на кој било начин ги кршат правата на другите, било каков материјал кој по својата природа е незаконски, со навредливи, клеветнички, пораки или ја крши приватноста, што е вулгарен, неприлична, или на друг начин непристоен во комуникацијата, која ги охрабрува нелегалните активности или на друг начин ги кршат кој било пропис.

 

За сите производи ќе се обидеме да имате достапна фотографија, како илустрација за изгледот и формата на производот.

 

ЛЕДЛАЈТ МК го задржува правото да објавува називи, модели и други информации за производот на англиски јазик, кога:

 

Постои ризик од губење на битни информации при преводот

 

Нема иста или слична терминологија на македонски јазик.

 

Компанијата ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ не е одговорна за точноста или веродостојноста на секое мислење, совет или изјава која е објавена на веб-сајтот v-tac.mk, од никого кој не е овластен лице на компанијата ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ. Под никакви околности компанијата ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДООЕЛ нема да биде одговорна за било каква загуба или штета кои произлегуваат од она што на крајниот корисник се потпира на информациите добиени преку веб-сајтот v-tac.mk. На крајниот корисник лежи одговорноста да се оцени точноста, комплетноста или корисноста на било која информација, мислење, став, совет или други содржини достапни преку веб-сајтот v-tac.mk.

 

КУПУВАЊЕ

 

Купувачот има право да го одбере производот кој е понуден на веб страната на ЛЕДЛАЈТ МК и на истиот да направи нарачка со што ќе ја определи количината, начинот на испорака и останатите опции понудени на веб страната. Купувачот има право да ја откаже, дополни или модифицира направената нарачка се до моментот пред да ја потврди нарачката. Со самото потврдување на нарачката купувачот склучува договор со ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДOОЕЛ за рокот, условите и производите кои се предмет на нарачка.

 

Доколку поради технички причини настане проблем со правењето на нарачката преку веб страната, или доколку на залиха нема одреден продукт ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР го задржува правото да ја одбие и да не ја комплетира нарачката со тоа што нема да настанат никакви облигациони односи со купувачот, со исклучок на повраток на паричните средства доколку истите се наплатени од купувачот.

 

БЕЗБЕДНОСТ

 

ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР ДOОЕЛ е посветен на целосната безбедност на интернет страницата со примена на најсигурните и докажани безбедносни решенија со цел заштита на клиентот. Заштитата ЛЕДЛАЈТ МК ја обезбедува на домеинот V-TAC како и на сите поддомеини на истата страна. ЛЕДЛАЈТ МК не ја гарантира безбедноста доколку на сајтот има поставено линк до друга веб страна и не превзема никаква одговорност во однос на заштита на личните податоци на тие страни.

 

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Со прифаќање на условите, корисниците што се регистрирале на ЛЕДЛАЈТ МК и кои ги приложиле своите информации во полињата за регистрација се согласни сите податоци вклучувајќи ги и личните податоци да бидат обработени и користени од страна на ЛЕДЛАЈТ МК за понудените услуги, рекламирањето на производите и услугите и реализирањето на испораката и плаќањето.

 

Сите лични податоци кои корисникот ги внесува преку регистрација нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија и истите се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

 

Притоа податоците се чуваат по највисоки критериуми за сигурно работење според банкарската политика. Малолетни лица не смеат да даваат лични податоци без одобрение од нивните родители или старатели и ЛЕДЛАЈТ МК не превзема никаква одговорност за истото.

Продуктот е додаден во листа на желби

Продуктот е додаден во кошничка

Продуктот е додаден споредба на продукти

Почитувани,
Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.