Добредојдовте во ЛЕДЛАЈТ

ЛЕДЛАЈТ е компанија која се занимава со дистрибуција на ЛЕД осветлување од реномираниот англиски бренд V-TAC, премиум бренд развиен во консултации со врвни експерти во областа на зачувување на енергијата и околината. Нашиот широк асортиман се состои од разновидни типови на внатрешно, надворешно и индустриско осветлување. Сите производи се со гаранција од 2(две) до 3(три) години и работен век од 20.000 до 30.000 работни часа.

“Најниската цена” која е модерно денес да се рекламира, не е приоритет на V-TAC. Ние сметаме дека нашите клиенти заслужуваат многу повеќе. Со купување на светилки од нашиот бренд нема да потрошите, напротив ќе заштедите пари.

Нашата визија е БЕЗ КОМПРОМИСНИ КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ УСЛУГАТА И КВАЛИТЕТОТ. Настојуваме да го зачуваме имиџот на бренд кој нуди одличен квалитет по прифатливи цени и да се развиеме како водечки бренд во ЛЕД осветлувањето на нашиот пазар. Предизвик за нашата компанија е да одговори на барањата на нашите купувачи и пред се, секогаш да е во тек со новата технологија. За нас, луѓето секогаш се на прво место: потрошувачите, купувачите, вработените, партнерите. Можноста да им овозможиме на нашите клиенти да уживаат во квалитетот на нашите производи е она што секојдневно ја оправдува нивната доверба и лојалност.

Тимот на ЛЕДЛАЈТ со голема посветеност, одговорност, квалитет и интегритет во работењето секојдневно им излегуваат на потрошувачите во пресврт со цел задоволување на нивните барања. Нашата цел е едноставна. Да создадеме дополнителна вредност за нашите купувачи, нудејќи им го само најдоброто.

НАШИОТ ТИМ

Team
Моме Јакимовски
CEO Тел: +389 078 37 27 37
Team
Ивана Славевска
Маркетинг Менаџер Тел: +389 078 372 775
Team
Душан Јакимовски
Менаџер Тел: +389 077 835 135
Team
Слободан Захариески
Комерција Тел: +389 078 431 645
Team
Горан Каваш
Комерција Тел: +389 078 330 234
Team
Дарко Ангеловски
Сервисер Тел: +389 078 353 011
Team
Бојан Угриноски
Комерција +389 075 330 407
Team
Горан Стефчев
Магационер +389 070 328 812

Продуктот е додаден во листа на желби

Продуктот е додаден во кошничка

Продуктот е додаден споредба на продукти

Почитувани,
Успешно се пријавивте за добивање newsletter.

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе ве контактираме преку внесените податоци.